AutoGlassFixTM este primul service mobil dedicat reparatiilor de parbrize, cu o activitate continua de peste 10 ani si mai mult de 10.000 de parbrize reparate.

Am investit in echipament performant si in pregatirea minutioasa a personalului, fiind prima societate de profil care presteaza acest serviciu LA DOMICILIUL CLIENTULUI.  Am lansat acest serviciu acum trei ani, la o scara mica, pentru a prospecta si educa piata. Am parcurs de atunci un drum lung, perfectionandu-ne metodele de lucru si imbunatatind continuu calitatea serviciilor oferite.

Am observat rapid ca serviciul de reparare a parbrizelor usor avariate este putin cunoscut, iar avantajele sunt ignorate in mare masura chiar de organizatiile care sunt afectate cel mai mult, respectiv societatile de asigurari. Acestea trebuie sa suporte an de an cheltuieli considerabile cu inlocuirea parbrizelor usor avariate, care, nereparate la timp, au fost compromise definitiv. Tinand cont de costurile tot mai ridicate ale parbrizelor si manoperei de inlocuire, credem ca serviciul pe care vi-l oferim poate sa va economiseasca sume importante de bani, pe termen lung.

Ce reprezinta “Repararea Parbrizelor”?

Repararea parbrizelor este o inovatie destul de recenta, folosind tehnologie americana. Pur si simplu, procesul de reparatie implica scoaterea aerului din zona parbrizului avariata de lovitura unei pietre si injectarea unei rasini acrilice de inalta calitate in spartura. In primul rand, prin scoaterea aerului din spartura se imbunatateste dramatic aspectul si vizibilitatea parbrizului. In al doilea rand, rasina care se intareste imediat la lumina solara sau raze ultraviolete, opreste definitiv intinderea avariei si compromiterea parbrizului. Parbrizul va trece astfel de orice inspectie a Politiei Rutiere, de I.T.P. sau autorizare R.A.R.

Tehnologia pe care o folosim permite nu numai repararea ciobiturilor, dar si a crapaturilor lungi, in anumite conditii.

De ce sa reparati parbrizul?

– Repararea este preferabila de cele mai multe ori inlocuirii parbrizului in cazul avariilor usoare.

– Economisiti astfel costul ridicat al unui parbriz nou precum si al imobilizarii masinii in service, de cele mai multe ori (in cazul parbrizelor lipite) pentru o zi intreaga. In ziua aceea masina dvs. nu va produce NIMIC!

– Reparatia se poate face ORIUNDE si dureaza numai cateva minute!

– In cazul unor inlocuiri repetate ale parbrizelor, costul asigurarii va creste in fiecare an. De multe ori un parbriz inlocuit nu se ridica la inaltimea celui original, din punct de vedere al etanseitatii, vizibilitatii si rezistente.

Ce fel de avarii se pot repara?

– toata gama de “ciupituri si “ciobituri” ilustrate mai jos, cu un diametru de pana la 20-25 mm. Si crapaturi cu o lungime de pana la 500 mm.

CELE MAI BUNE REZULTATE SE OBTIN CAND REPARATIA SE FACE IMEDIAT DUPA AVARIERE, INAINTE DE CONTAMINAREA CU PRAF, MURDARIE SI UMEZEALA.

Reparatii parbrize