O afacere ” la cheie” cu investitie minimă! FII PROPRIUL TĂU PATRON cu numai 395 €!

Cererea pentru serviciile de reparaţii parbrize este foarte mare. Un business care să presteze acest serviciu la DOMICILIUL clientului, scutindu-l astfel de deplasări si economisind timp si bani este foarte util si căutat. Propunerea noastra include mai multe facilităţi, care să asigure celor interesaţi nu numai tot ce au nevoie din punct de vedere tehnic pentru a intra in aceasta afacere, dar şi AVANTAJE COMPETITIVE MAJORE. Unul din aceste avantaje competitive este transferul de know how care vine odata cu trusa. Ce-am invatat noi in 8 ani si peste 7000 de reparatii nu stie multa lume!

Exista pe internet mai multe oferte de echipament pentru reparaţii parbrize. Unele par chiar foarte atrăgătoare, aproape chilipiruri. De exemplu, multi oameni dau cate 50-60 de lei pe o aşa zisă trusa de reparatii parbrize formata dintr-o seringă şi o pompiţă! Evident ca rezultatele sunt pe măsură! Presiunea asigurata de acea “pompiţă” este ridicolă, de cele mai multe ori răşina penetreaza doar putin in zona centrala a avariei, compromiţând orice tentativa ulterioara de reparatie profesionala. Alte sisteme cu pretentii sunt excesiv de complicate: au tot felul de furtune si cabluri, compresoare care trebuiesc alimentate, o adevărată “măţăraie” întinsă pe capota maşinii. Dureaza mai mult instalarea sistemului decăt reparaţia propriuzisă!

Noi nu suntem doar dealeri sau revânzători, noi lucram în mod curent cu aceste sisteme şi ştim ce pot face. Adevaratul câstigator in aceasta afacere este cel care repara CEL MAI REPEDE SI MAI BINE, AVAND COSTURI CAT MAI REDUSE! Pentru asta este nevoie de un sistem cât mai simplu, mai eficient si mai fiabil, având costuri cat mai mici de operare (consumabile).

Sistemul nostru este confectionat din inox de inaltă calitate, spre deosebire de alte sisteme, care au componente din plastic sai cauciuc. Se instaleaza in câteva secunde si efectueaza reparatii de cea mai bună calitate. Injectorul o singura garnitura pe post de consumabil (care costa 10 lei bucata!) si care rezista intre 100 si 120 de reparatii. Avem inca dispozitivul cu nr 1, cel cu care am inceput afacerea acum mai bine de 7 ani, care a efectuat mai bine de 4000 (patru mii!) de reparatii si care functioneaza încă fara probleme. Doar ca nu mai arată atât de nou…

Aşa cum am mai spus, pe piata sunt multe tipuri de truse pentru reparatii parbrize. Dar nimeni nu vă oferă pregatirea minuţioasă pe care o adăugăm la trusa propriu zisa! Noi vă oferim nu numai un sistem simplu şi robust dar extrem de eficient, (care şi-a dovedit fiabilitatea si costurile reduse de operare în peste 7 ani ani de utilizare neîntrerupta – peste 7.000 de parbrize reparate cu succes!), dar şi o valoroasa experienţă de lucru de primă mână, un know-how structurat si uşor de asimilat, care să vă reduca timpul de iniţiere si să vă dea acel AVANTAJ COMPETITIV care să va ridice deasupra concurenţei. Adica sa începeţi sa facţi bani cât mai repede.

Toate acestea cu o investitie iniţiala rezonabilă: Pachetul Autoglassfix include Trusa reparatii parbrize AGF + consumabile pentru 100 de reparatii + manualul de utilizare si dvd explicativ la numai 950 €!

Manual de utilizare detaliat pentru initierea in reparatii parbrize include  proceduri tehnice detaliate in functie de tipul de avarie si gravitate -ciobituri, crăpături de diferite forme si marimi)de conditiile meteo, de tipul de autovehicul si particularitatile parbrizelor, detalii despre organizarea muncii si formularistica- marketing, promotion si lucrul cu clientii, DVD prezentare tradus in limba romana, preturi consumabile si dispozitive auxiliare originale la preturi excelente.

Descriere sistem: Spre deosebire de alte kituri de reparatii parbrize aflate pe piata, noi va oferim un sistem simplu si eficient, cu cele mai mici costuri de operare.

Contine: 1 punte-injector din otel inoxidabil PENTRU CIOBITURI (garantie nelimitata!), 1 x rasina pentru ciobituri (33 ml), si finisaj (33 ml), minibormasina cu acumulatori Dremel (garantie 2 ani), lampa UV de 16 wati, 1 rola folie protectie, spiţ metal , lame industriale, garnituri de schimb pentru injector,  totul intr-o cutie speciala si durabila. Acest kit vine cu rasina indeajuns pentru circa 100 de reparatii.

Dar noi nu vindem un simplu sistem! Odata cu acesta va transferam si know-how-ul necesar, dvs. beneficiind in acest fel de un avans considerabil fata de concurenta!  Avand peste 10.000 de reparatii in spate si o experienta de 10 ani in domeniu, puteti fi siguri ca manualul si DVD-ul de pregatire inclus va vor da baza teoretica si practica necesara.

Daca mai aveti inca dubii cu privire la oportunitatea achizitionarii trusei, gânditi-va la un singur lucru: ca va puteti amortiza complet investitia facând doar 40-50 de reparatii de ciobituri simple! Adica o luna de munca cu 2-3 parbrize pe zi. Dupa aceea sunteti pe profit!

Pretul nu include TVA.

Reparatii parbrize